Charlie

Flying Flames Angel


Till vardags: Charlie

Född: 2009-02-07

Reg. nr: S22174/2009

u: Geordani´s Yte amor Milo

e: Coldwind´s Cezar Chegall

Stamtavla


Höjd: 29 cm

Patella: 2010-09-25 UA

Ögonlyst: 2010-09-25 UA

Resultat     Meritstege       Charlie´s valpsida      Växgalleri       Galleri


Charlie är den tik som vi valde att spara ur vår allra första kull. Hon är en otroligt sprallig och nyfiken individ som är positiv till alla upptåg vi hittar på men som samtidigt har otroligt lätt för att slappna av och kan somna vart som helst bara hon har någon att bädda in sig i.

Charlie´s svans går nästintill alltid som en liten propeller och hon älskar att vara med där det händer. Innerst inne önskar hon nog att hon var född som en Vorsteh eller någon annan"fågelhundsras" då fågeljakt är det allra bästa hon vet och när hon får syn på en fågel i luften springer hon efter den för att kunna ta den när den landar. Än har hon dock inte lyckats men hoppet är helt klart det sista som sviker hos vårt lilla lyckopiller. Denna lilla fröken är även otroligt modig samt självständig och tar sig lätt fram i varierad terräng genom att studsa som en liten känguru.

Charlie vann sin debut i lydnadsklass 1 i 1,5 års ålder och kammade sedan hem ännu ett 1:a pris innan vi började sikta framåt mot lydnadsklass 2. Charlie har debuterat lydnadsklass 2 med ett 3:e pris och vi siktar på att starta igen inom kort med siktet på ett 1:a pris. Charlie debuterade i agility i februari 2011 och avslutade nu sitt första tävlingsår med att ta 4 pinnar på en helg och på så vis bli uppflyttad till både agility och hoppklass 2 samt att hon vann KM:et i Agility!