Milou


Geordani´s Yte amor Milo


Till vardags: Milou

Född: 2006-12-21

u: Geordani´s Hortencia

e: A´dreams Black Phoenix

Reg. nr: S14273/2007

Höjd: 29,5 cm

Patella: Ua 2008

Ögonlyst: Ua 2008

 Resultat     Meritstege     Galleri

Milou är vår första dvärgpinscher och den första hunden som vi äger tillsammans. Hon är full av energi och glädje och älskar att få följa med på allt som vi gör. Milou har testat på att åka flyg, båt, bil, buss, pendeltåg, tunnelbana, tåg samt häst.

Vi tränar en del lydnad och debuterade i lydnadsklass I november 2009 och tog ett 1:a pris. Debuterade även lydnadsklass 2 under 2009 och tog ett 3:e pris. I juli 2010 startade vi lydnadsklass 2 igen och tog då hem ett 1:a pris och i augusti debuterade vi agility och lyckades på två tävlingar ta hem en 1:a placering och en 2:a placering samt 1 pinne i Hoppklass 1. Milou verkligen älskar agility och är otroligt snabb och otroligt talangfull och det ska bli roligt att se hur långt vi kan gå!

Milou älskar även att sova och kan somna vart hon än befinner sig. Att slappna av är verkligen en av hennes många talanger. Men som den dvärgpinscher hon är så är det såklart 0-100 som gäller men även 100-0!

Hon har en otrolig personlighet och massor av små underbara egenheter. När Milou hör att "husses signal" ljuder på mattes telefon ("Kär och galen") så springer hon till dörren för att vänta på honom. När han sedan kommer så ger hon ifrån sig små gnyende läten och ålar runt på backen samtidigt som svansen går som en el-visp =).

Milou är mamma till vår A-kull, som ni hittar information om under kulldata, och där i bland vår egen lilla Charlie!